Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Új Harmónia Fúvósegyüttes Hangversenye


Belvárosi Szent Mihály Templom

2017. december 10. 19:00

Az Új Harmónia Fúvósegyüttes egy igazán ünnepi hangulatú, különleges koncertre készül 2017. december 10-én, a Belvárosi Szent Mihály Templomban. A klasszikus zene mellett helyt kap a hagyomány, a magyar karácsony hangulata, vendég a Bihari János Táncegyüttes és Művészeti Iskola Gyermekcsoportja.

Az 1999-ben alakult zenekar nem csak olyan jól ismert műveket szólaltat meg, amelyeket kifejezetten fúvós hangszerekre írtak, hanem igyekszik más zenei eszközökön megszólaltatott darabokat is modern köntösbe bújtatni, megújítani, illetve átültetni az általuk képviselt hangszercsoportra. Az együttes rendszeres fellépője a hazai és nemzetközi hangversenytermeknek, fesztiváloknak. A kamarazenei műfajból adódóan otthon van a kastélyok dísztermeiben, templomokban. Hagyományteremtő a Nemzeti Botanikus Kertben  tartott  Szent Iván-éji koncertjük – így várhatóan a mostani, decemberi előadásukon is páratlan élményre készülhetünk. Fúvós átiratban felcsendülnek majd a jól ismert dallamok olyan híres zeneszerzőktől, mint Bach, Mozart, Händel, Druschetzky. Ott Rezső Karácsonyi Köszöntők című műve a kilenc tagú fúvósegyüttesre és a táncos-énekes gyerekekre íródott.

December 10-én érdemes lesz ellátogatni a Belvárosi Szent Mihály Templomba: ez a koncert akár egy tökéletes karácsonyi ajándék is lehet kicsiknek és nagyoknak is egyaránt.

Műsor:

G.F. Händel: Messiás szvit

G. Druschetzky: Esz dúr partita

J.S. Bach: Korál a Karácsonyi oratótiumból

Ott Rezső: Karácsonyi köszöntők

Közreműködik a Bihari Táncegyüttes Gyermekcsoportja. Tanáruk: Csonka Boglárka, Rásó Barnabás.

Művészeti vezető: Szatmári Zsolt